Adem KARAHAN
Kişisel Bilgiler
Ad Soyad ADEM KARAHAN
Doğum Tarihi 21.06.1991
Doğum Yeri GAZİANTEP
Medeni Durumu EVLİ
Askerlik Durumu YAPILDI
İş Deneyimi
Mayıs 2006 - Aralık 2006 Çalışılan Firma : DATAMET BİLGİSAYAR ÇalışılanPozisyon : TEKNİK SERVİS SORUMLUSU
- Yapılanİşler : BİLGİSAYAR BAKIM VE ONARIM
Ocak 2007 – Şubat 2008 Çalışılan Firma : MAS BİLGİSAYAR ÇalışılanPozisyon : TEKNİK SERVİS SORUMLUSU
- Yapılanİşler : BİLGİSAYAR BAKIM VE ONARIM
Nisan 2008 – Devam Çalışılan Firma : BARAN BİLGİSAYAR VE YAZILIM ÇalışılanPozisyon : ŞATIŞ VE TEKNİK SERVİS SORUMLUSU
- Yapılanİşler : BİLGİSAYAR BAKIM ONARIM GÜVENLİK CCTV KAMERA KURULUM VE MONTAJI , ALARM SİSTEMİ KURULUMU VE MONTAJI
Adres YENİ MAH. MAAŞKUYU CAD. NO :153/A ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP
Telefon 0542 392 64 73
Cep 0542 392 64 73
E-Posta adem@baranpc.com
E
ğitim Bilgileri
2012-2017 AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ
Seminerler ve Kurslar
2003
2004
Burslar ve Projeler
2002-2006
2003
2004
Yabancı Dil
İngilizce yazma giriş seviyesi, konuşma giriş seviyesi
Yetkinlikler
Bilgisayar Microsoft Office (Word,Excel,Powerpoint)
Bilgisayar Serifikası MEB 160 Saatlik Bilgisayar ve Ofis Yazılımları Eğitim Kursu
Bilgisayar Doanımı Uzman Seviyesi
EkBilgiler
Ehliyet B Sınıfı
Referanslar
Murat Erdemir (Bilgisayar Programcısı) Gaziantep Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi Bilgi İşlem Sorumlusu
Zeynel Gülerim Gaziantep Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi HBYS Sorumlusu
Ali Uncuoğlu (İşletme Sahibi) Arge Grup Bilişim San.Tic.Ltd.Şti(Arge Bilgisayar)
Özet Bilgi
2004 - 2006 yıllarında internet kafe işletmeciliği yaptım. 2006 mayıs ayında DATAMET Bilgisayar da teknik servis sorumlusu olarak başladım. 2006 aralık ayında firma kapandığından dolayı buradaki görevimden ayrıldım. 2007 ocak ayında Mas Bilgisayar Firmasında yine teknik servis sorumlusu olarak işe başladım. 2008 Şubat ayına kadar çalışmaya devam ettim. Daha sonar kendi bilgisayar bakım , onarım ve satış firmamı 2008 Nisan ayında açtım. Halen devam etmekte olduğum kendi firmamda , bilgisayar donanımı ile beraber güvenlik kameraları ve alarm sistemleri alanında da geliştrirdim ve geliştirmeyede devam ediyorum.
Diğer
Hobiler Sinema,Gezi,Kamp
Sigara Kullanımı Kullanıyorum